De BIG BOUNCE BAND is een enthousiast gezelschap gedreven muzikanten. Merendeels zeer gevorderde amateurs. De spil van de band is zangeres Nicole Reijmer. Zij zorgt ervoor dat tijdens de zangnummers de temperatuur explosief stijgt. De ritmesectie is onze solide basis: drums, piano, bas en gitaar. De blazers doen de rest:  5 saxen, 5 trompetten en 4 trombones.

Onder de muzikanten bevinden zich enkele zeer getalenteerde solisten, die regelmatig even goed van zich laten horen. Het repertoire is verrassend en flexibel, zoals de fans dat noemen.

Van bigband-swing, jazz, latin, funk , blues tot pop.

De BIG BOUNCE BAND is de ideale band om een bedrijfsfeest muzikaal te omlijsten, een braderie tot een succes te maken en een zomers park te vullen met welluidende klanken. Maar evengoed verzorgt de band een concert in een jazzclub, luistert de activiteiten op rond de verkiezingen en vermaakt het publiek op straat op een dag als Koninginnedag.                               

De Big Bounce Band is opgericht in 1982 door  Bigband-leider Hall Schiff. In die tijd was de “standplaats” Doetinchem. Daar werd gerepeteerd. Veel bandleden kwamen uit de achterhoek.  

Met het toetreden van Gerhard Plageman is de trombone-sectie weer bijna compleet. Wij zoeken op dit moment nog een BASTROMBONIST.

Helaas heeft gitarist Henk de band verlaten. Wij zoeken dus ook een GITARIST

Lees verder op de geschiedenis-pagina


<<  ONZE DEMO STUREN WE U GRAAG TOE PER MAIL!